loading

Team Jikson

Jikson Solutions startades 2004 som enmansbolag och har under de 5 senaste åren expanderat från 4 till 18 medarbetare och flyttade för ett år sedan in i nuvarande större lokaler i Handen.

Jikson Solutions AB startades 2004 som Enskild firma av Jimmy Henriksson. Företaget ombildades och övergick till aktiebolag 2008 och verksamheten drevs från en källarlokal på Granstigen i Västerhaninge, Stockholm 

Under perioden 2008-2014 hade företaget mellan 2 och 4 montörer som utförde mindre serviceuppdrag och installationer. 

2015 gick Pascal Saikali in som delägare och samband med det bestämde vi oss för att sätta upp nya större mål och visioner för verksamheten. Vi blev fler medarbetare och 2017 flyttade vi till större lokaler i Länna Industriområde tillsammans med en samarbetspartner inom byggsektorn. Där blev vi bara kvar i 1 år då både vi och byggföretaget fortsatte att expandera och vi blev för trångbodda i lokalerna. 

1 juni 2018 flyttade in i nuvarande lokaler i Handens Industriområde på Hantverkarvägen 24. Jikson Solutions AB har idag 18 anställda medarbetare. 

Certifikat

Registrering Elsäkerhetsverket

Jikson Solutions AB är sedan 2017-06 registrerade hos Elsäkerhetsverket och följer egenkontrollprogram utformade i enlighet med de riktlinjerna enl ELSÄK-FS 2017:03. 

Jikson är ett bra val för ett komplett utbud av högkvalitativa elektriska tjänster, inklusive design/konstruktion, installation, konsultation, driftsättning, uppstart, drift och underhåll.

24/7 Beredskap
Kostnadsfria offerter
Prisgaranti
Licensierade och registrerat el-bolag
Snabba men inte stressade

Behöver du hjälp av en elektriker?

Kontakta oss – Våra el-tekniker står redo att rycka ut.

Ring eller Skriv
Begär Kostnadsfri Offert
X