Team Jikson

Om Oss

Jikson Solutions AB är ett företag som från start verkade inom El entreprenader. Under senaste decenniet har vi även vuxit inom Styr – Regler teknik och vågar idag sticka ut hakan för att påstå att vår kompetens inom detta område är på absolut högsta nivå.

2020 förvärvade vi även ett bolag inom Byggström, där vi nu är leverantör till de största bygg och arena företagen i Sverige. Vår drivkraft är att du som kund hos oss får den tjänst och produkt du förväntar dig.

ServiceTrygghetKvalité är det du som kund får av oss.

Du skall känna dig trygg med ditt val av oss som leverantör i dina projekt.

OrdningRedaRätt och Riktigt är de ledord vi jobbar efter.

Internt jobbar vi mycket med att utveckla och utbilda vår personal. Vi får väldig bra feedback från anställda inom Jikson att företaget prioriterar de mjuka värdena på arbetsplatsen för att få alla att trivas och må bra i sitt arbete

Registrering Elsäkerhetsverket

Jikson Solutions AB är sedan 2017-06 registrerade hos Elsäkerhetsverket och följer egenkontrollprogram utformade i enlighet med de riktlinjerna enl ELSÄK-FS 2017:03. 

Jikson är ett bra val för ett komplett utbud av högkvalitativa elektriska tjänster, inklusive design/konstruktion, installation, konsultation, driftsättning, uppstart, drift och underhåll.