loading

Styr & Regler

Jikson Solutions AB är ett serviceföretag med lösningar och teknik inom elservice & elinstallationer, service larm, tele & datanät. Inom dessa områden utför vi alla typer av servicearbeten från installationer eller byte av uttag, strömbrytare, radiatorer, centraler mm till mer omfattande ombyggnationer eller renoveringar. 

  • Electrical layout, design, wiring and installation
  • Upgrades
  • Energy audits
  • Sales, installation and maintenance of home generators
  • Service contracts for savings on routine maintenance

Med mångårig erfarenhet inom automation och reglerteknik med smarta lösningar kan vi på företaget erbjuda kunden ett komplett system för att minska kostnader och erhålla en hög driftsäkerhet. 

Jikson Solutions AB är specialiserad på fastighetsautomation som omfattar styrning och övervakning av bland annat ventilationssystem, värme- och varmvatten, komfortkyla, specifik temperaturreglering, belysningsstyrning och energioptimering. Vi kan därmed erbjuda en helhetslösning som erhåller en fullständig kontroll över fastigheten. Idag är behovet stort för en optimerad automatisering och övervakning, inte bara ur kostnadssynpunkt utan även för miljö och säkerhet. 

Vi på Jikson arbetar kontinuerligt med att du som kund ska kunna få den senaste tekniken och supporten för att bibehålla korrekt funktion över anläggningen, långt fram i tiden. 

Boka Besök Nu

    X